Tjenester

Smarthus

Ønsker du smarthusløsninger av oss, så kan vi komme hjem til deg. (Telemark) Vi hjelper deg med å finne ut hva som passer for deg og dine ønsker. Vi kan hjelpe deg med å sette opp ditt smarthus.

Ønsker du smarthus basert på OpenHAB, Homeseer, Vera, Fibaro eller Z-Way? Vi kan sette dette opp for deg.

Kontakt oss

Kameraovervåkning

Vi tilbyr salg og montering av kameraovervåkning til konkurransedyktige priser. Vi leverer til private og bedrifter. Kontakt oss for ett tilbud.

Kontakt oss

Digital skilting

Vi har gode CMS løsninger for digital skilting til din bedrift. Med vår løsning for digital skilting så kan dere vise frem bilder, video, websider, rss feeder og annet. Vi leverer en komplett pakke med skjermer og programvare.

Kontakt oss

Webdesign

Vi leverer også hjemmesider til private og bedrifter. Vi benytter oss av WordPress med Divi tema, som gjør siden lett å vedlikeholde. Vi kan også tilby webshop. Alle våre websider er 100% responsive, slik at de fungerer like godt på mobil og nettbrett som på PC.

Kontakt oss

PC

PC problemer, en router som krangler? Oppsett av nettverk? Vi kan hjelpe deg med dette også. Vi er Microsoft Partner bedrift, og kan tilby installering og salg av operativsystemer, og andre Microsoft programmer.

Vi tilbyr også opprettelse av websider.

Kontakt oss

Opplæring

Trenger du eller din bedrift opplæring i bruk av enkelte programmer. Vi har god kunnskap med mange programmer, og stiller gjerne til rådighet for opplæring.

Kontakt oss

Pga. ferieavvikling vil det ikke bli sendt ut varer i uke 30 Fjern